کوچینگ سازمانی یا اجرایی شدیداً به حوزهای برای ردههای بالای تجارت بدل شده است. الکسی روبیچاکس؛ مدیر عامل و مؤسس بتر آپ (BetterUp) قصد تغییر این رویه را دارد. هدف استاراپ وی فراهم کردن خدمات کوچینگ به توده مردم از طریق فناوری است. این شرکت بعد از انتخاب کوچهای معتبر، با روشی علمی به آنها آموزش میدهد و سپس با هزینهای کمتر از کوچینگ متعارف، از طریق برگزاری جلسات از راه دور این خدمات را ارائه میدهد تا همه بتوانند از این افراد بهره میبرد. «همه فعالان مجرب در هر طیفی میتوانند به خدمات کوچینگ سازمانی دسترسی داشته باشند. برای این رهبران تقریباً بیمعنا است که بتوانند بدون این کوچها از عهده کارهایشان برآیند. هدف بترآپ فراهم کردن سطح مشابهی از تحول برای همه افراد حرفهای در همه سطوح است.» وی این مطالب را در مصاحبهای که اخیراً با وی داشتم بیان کرد.
ماموریت موسسه بتر آپ : برای کمک به متخصصان تا در هر نقطه ای زندگی خود را با وضوح ، هدف و اشتیاق بیشتر دنبال کنند.
ماهیت وجود موسسه بترآپ
برای کمک به افراد برای کشف هدف و اشتیاق بیشتر در محل کار . این فقط مربوط به انجام کار درست برای افراد نیست. این در مورد تبدیل شدن دنیای ما به مکانی بهتر است. وقتی اشتیاق را با یک حس قوی از هدف مطابقت می دهیم ، عملکرد به مراتب بهتری داریم ، انرژی بیشتری داریم. ما بیشتر متعهد و درگیر هستیم. ما مولد تر و شادتر هستیم . دنیای ما از ایده های جدید بیشتر بهره می برد زیرا ما ریسک می کنیم ، یاد می گیریم ، بازی میکنیم و همکاری ها بیشتر میشود. محصولات با فناوری نو با سرعت هرچه سریعتر به بازار عرضه می شوند و ما همه کارها را بهتر انجام می دهیم .
نظرات آقای روبیچاکس در خصوص کوچینگ سازمانی و اثرات آن در سازمان:
1. کوچینگ سازمانی به کارمندان در مشارکت و شاد زیستن کمک میکند.
طبق نظرسنجی 2015 Gallup «مدیران تا 70 درصد عامل انواع مشارکت کارمندان هستند.» بهعلاوه، یک نفر از هر دو نفر کارمند «کارش را بهخاطر خلاصی از شر مدیرش رها کرده است.» مدیران خبره مشوق مشارکت کارمندان هستند و ثابت شده است کوچینگ باعث ارتقای مهارتهای مدیریتی از جمله برقراری ارتباط، ایجاد اعتماد، حل مسئله، بازخورد و تمام مسایلی است که سبب بهبود میزان حفظ کارمندان میشود.
2. کوچینگ سازمانی سبب بالا رفتن سودتان میشود.
گزارش 2012 McKinsey نشان داد سازمانهایی که کارمندانشان مشارکت بالایی در شرکت از خود نشان میدهند با 60 درصد احتمال بیشتر در اولین یک چهارم سلامت کسبوکار قرار میگیرند.
3. کوچینگ سازمانی اثربخشی مهارتها را افزایش میدهد.
آقای مارک هورویچ، همکار Bain & Company، و مدیر ارشد در سِمت رهبری Meredith Whipple مینویسد: «شرکتها، نه فقط در سلسله مراتب مرسوم، بلکه در کل سازمان به مدیران الهامبخش نیاز دارند» و اینکه میتوان و باید چنین مهارتهایی را توسعه بخشید. در حقیقت، تحقیقات نشان میدهد رهبران الهامبخش تأثیر مثبت و قابل اندازهگیریای بر روی بهرهوری کارمندان، تعهدات، رضایت و حفظ آنها در سمتشان دارند
4. کوچینگ سازمانی عامل دستیابی به عملکرد واقعی است.
کوچینگ ریشه در علوم رفتاری دارد و سبب تغییرات رفتاری واقعی میشود. طبق گزارش فدراسیون بینالمللی کوچینگ، کوچینگ سبب ارتقای عملکرد شغلی، کارآمدی تیمی، مهارتهای ارتباطی، مهارتهای مدیریت زمان و غیره میشود. و «اکثریت شرکتها (86 درصد) اظهار داشتهاند در حداقل موارد توانستهاند سرمایهگذاریشان در کوچینگ را بازپس گیرند.
5. خدمات کوچینگ سازمانی ارزان قیمت است.
کوچ اجرایی متوسط میتواند هزینه سالانهای نزدیک به ۳۰ الی ۵۰ هزار دلار برای شرکت در بر داشته باشد، که با منحصربهفرد کردن فواید آن بسیاری از افرادِ بااستعداد در جایگاه درست خود قرار میگیرند. روشهای جدید کوچینگ، همچون بتر آپ، دری به روی کمک به کارمندانِ «دارای پتانسیل بالا» در هر سطح سازمان میگشاید تا از جلساتی که برای توسعه رفتارهای رهبری برگزار میشود سود جویند، رفتارهایی که در فرد نهادینهسازی میشود.
6. افراد دوست دارند آموزش ببینند، نه اینکه مدیریت شوند.
کارمندان دوست دارند صدایشان شنیده شود، برایشان ارزش قائل شوند و همیشه در حال پیشرفت باشند؛ 22 درصد از افراد هزاره سوم به دنبال پیشرفت حرفه¬ای، بیش از هر منفعت شغلی دیگر، هستند. کوچینگ سازمانی مهارتهایی به مدیران آموزش میدهند که در جریان حمایت از کارمندانشان به آنها یاری میرساند.
7. کاربرد کوچینگ سازمانی در تولید فرهنگ خوب.
فرهنگ، به تمام معنا، شیوه مستمر رفتاری است. کوچینگ شیوهای عالی جهت شکلدهی فعالانه و بهبود رفتارها در سازمانتان محسوب میشود. با ایجاد فرهنگ کوچینگ در شرکتتان، میتوانید به شکل فعال از کارمندانتان در یادگیری مهارتهای جدید و تبدیل آنها به نوعی رهبر دلخواهتان در سازمان برای مدتهای طولانی پشتیبانی کنید.
آیا روبیچاکس توانست شما را متقاعد کند کوچینگ ایده خوبی برای کارمندان در ردههای بسیار پایین است یا خیر؟
در زیر توسط ویدویی محیط کاری شرکت بترآپ به تصویر کشیده شده است.
Working at BetterUp
ویدیو دوم مصاحبه ای است با مشتریان بترآپ در خصوص استفاده از خدمات این شرکت در حوزه کوچینگ و تغییری که در زندگی یا حرفه شغلی شان به وجود امده است به تصویر کشیده شده است.
BetterUp- Mosaic of Coaches
دیدگاهتان را بنویسید